fredag, september 22, 2006

Fest hos svensken

Hei hei! Me syns alltid det e kjekt å arrangera fest, og me e ikkje verre enn at me alliere oss med ein svenske prest og invitere te dekka bord!
På menyen står fiskesuppe (som faktisk va veldig god) og et stort utvalg av franske oster! E me i Frankrike, ja så e me i Frankrike! Festen når sitt høydepunkt når Marie tar fram vafler og lefser som naturlig nok e sjelden kost her i Frankrike! Takk Marie! Fordelingen blei ca fifty-fifty med nordmenn og franskmenn! Ein herlig kombinasjon!

Det nerme seg fest her, og me e i ferd med å gjera ein siste innsats. Me har kanskje sagt og skreve møkje løye på bloggen her, men det me nevnte i den eine videoen om at det ikkje e lov å evangelisera i Frankrike e faktisk sant! I anledning den Kermessen me arrangere i kirken her va me ute å hengte opp kanskje 15 plakater. Morgene etter ringte de fra kommunen og sa vi hadde dagen på oss på å fjerne dem igjen! Ellers ble det 750€ i bot per stykk (ca 6000kr PER PLAKAT). Selv om det florerer av plakater for tivoli på samtlige stolper i hele byen, så ringer de når vi henger opp 15 plakater! Heilt utrulig! Men me glede oss likevel, for der evangeliet møter motstand der går det framover!

3 Comments:

At lørdag, 23 september, 2006, Blogger Ranveig said...

Det er veldig gøy å lese på bloggen deres! Dere er flinke til å oppdatere. Her i Norge er det vanskelig å forestille seg at man kan få bot for å reklamere for kristne ting... Og i Paris. Paris er jo i Europa. Men sånn er det altså. Ville bare skrive at jeg ber for dere!

 
At lørdag, 23 september, 2006, Anonymous Anonym said...

Ja, vi ble ganske overrasket vi også første gangen vi var med på evangelisering! Vi har lov å være tilstede, men ikke oppsøke folk og proklamere ut Jesu ord! Men hvis de kommer til oss er det greit! Da kan vi si hva vi vil! Men vi er tilstedet på markedet og deler ut programmet, det har vi lov til!
Takk for at du ber! Det sette me stor pris på!

 
At søndag, 24 september, 2006, Anonymous Anonym said...

Heisann begge to! Hørres ut som dåkke nyte livet innenfor Frankrikes grenser, kjekt å hørra! Noen utfordringar må ein regna med:) Eg har då ein data som ikkje e heilt oppgåande når det gjelde film&musikk, så filmsnuttane får eg dessvere ikkje sett, men ryktene tilseie at dei e verdt å se, så med tid og stunder kanskje eg får det te:) Ha ein fortsatt god høst, det nærme seg vel snart neste etappe - Lykke te! Sal 91,11.

 

Legg inn en kommentar

<< Home