mandag, september 18, 2006

Frisbee til Afrika


Dagen begynte godt då eg fekk 10 munnspill i posten! På stringsandbeyond.com (takk for tipset Halvor) fekk eg 10 munnspill te den nette sum av 180kr. Det e sånn noge me kalle genialt! Du lure kanskje på ka eg ska med 10 munnspill? Eg tenkte det va ein fin gave å kunne gi til de som fortjener en spesiell gave i Afrika. Enig?

Og som ikkje det va nok så fekk me idag ein annen gladnyhet. Som dokke vett så skaffa me oss ein del fotballer før me reiste, men me va manko på frisbeer. Idag løyste det problemet seg fordi Solstad fant ut dei ville sponsa oss med 5000, te å kjøpa frisbeer for. Det gir oss sånn ca 200 frisbeer! Jubelen stod i taket! For å sei det som han sa det når han hørte om prosjektet vårt: "Ja dette burde vi gjort alle istedenfor å sitte her!"

Ellers så gjorde me ein oppdagelse idag. Tidligere drev de nordmennene som var her diskotek for å få kontakt med ungdommen. Idag rotet vi på loftet og fant masse lysutstyr som faktisk virket! VELDIG 80 talls, men gjengen her kommer til å elske det! Love å legga ut bilder av detta fantastiske utstyret. Teknikerlauget i Salem komme te å bli grøne av misunnelse!
Mer om detta seinare!

Ha ein fin dag!

2 Comments:

At torsdag, 21 september, 2006, Blogger Arne said...

Ska sei, misune dokke litt det eventyrlige livet dokke har. :) Frisbee ane har vel ikke lys dei og ??

 
At torsdag, 21 september, 2006, Anonymous Anonym said...

Nei, dessverre så tar me oss ikkje råd te å kjøpe frisbeer med lys :P
Sko gjerna gjort det, men det får bli neste gong!

 

Legg inn en kommentar

<< Home