tirsdag, desember 05, 2006

Bønn dagen lang


Hei! Mediastormen etter Gomi-oppdagelsen har lagt seg og vi kan igjen konsentrere oss om misjonens arbeid! Idag har vi hatt bønnedag med misjonærene der vi som vanlig endte opp med å be for hele verden! Fin start på dagen!
Siden sist har også ungdomskomiteen i kirka startet sitt arbeid - og vi kan med en gang slå fast at Maliske ungdommer er forskjellige fra oss nordmenn! Fra neste søndag av starter de med bibelstudie 1t før gudstjenesten begynner - dvs kl 8 om morgenen! Vi applauderer malisk ungdom for deres storsatsing! Komiteen startet sitt arbeid sist søndag med 4t bønn for bydelen og menigheten!

Det skjer noe litt skummelt i Mali! Barn forsvinner! Hvor de blir av vet vi ikke, men hva som skjer det vet vi! Vi snakker menneskeofring! For oss er jo dette helt fjernt, men noen ofrer altså barn for å bli velsignet eller selv kunne få barn o.l. Menneskeblod har en spesiell kraft i fetish-verden!
Hvor omfattende det er vet vi ikke, men det er slik at koneklubben i kirken snakket om det på sist samling! Folk er redde for å la små barn gå å leke alene - her i Bamako! Dette er forsåvidt ikke noe nytt som er kommet, det har eksistert lenge og mengden har absolutt gått ned. Menneskeofring er også forbudt etter loven, men likevel så skjer det! De som ber må be for dette!

Ellers går ting som vanlig! Sveinung skriver andakter og jeg skrive lovsanger mens vi koser oss glugg ihjel her nede! Julelysene er funnet frem og vi teller dagene til marsipanen skal komme med besøk fra Norge!

2 Comments:

At torsdag, 07 desember, 2006, Anonymous Anonym said...

Hei!

Inspirerende, skremmende og morsomt å lese det som skjer rundt dere.

En glede å følge dere på bloggen.
Dere er i mine bønner.
Alt godt.

Sveinar

 
At torsdag, 07 desember, 2006, Blogger Sveinung said...

Takk Sveinar!
Det setter vi umåtelig stor pris på. Kjekt å høre fra deg.

Nyt advent.

Sveinung

 

Legg inn en kommentar

<< Home