lørdag, september 09, 2006

Hva er en kirke?Hvem av disse to kirkene er mest kirke? Den til høyre eller den til venstre? Her nede i Paris har vi virkelig fått se hva kirke er. Kirke har ingenting med bygningen å gjøre. Det er alltid mennesker. Vi har besøkt begge to. Notre Dame (t.v.) og den EVANGELISK-lutherske kirken i Noisy-Le-Sec (t.h.) og er ikke det minste i tvil om hvor vi trives best. "Det som i verdens øyne står lavt, det som blir foraktet, det som ikke er noe, det utvalgte Gud for å gjøre til intet det som er noe, for at ingen mennesker skal ha noe å være stolt av overfor Gud. Dere er hans verk ved Kristus Jesus, han som er blitt vår visdom fra Gud, vår rettferdighet, helliggjørelse og forløsning, for at den som er stolt, skal være stolt av Herren.." (1.kor 1)

6 Comments:

At mandag, 11 september, 2006, Blogger Ranveig said...

Kjekt å lese hvordan det går med dere! Her i Trondheim går ting også bra. I helga var det Krik-bli-kjent-weekend til Solhaug. Ryktene sier at det var 90 stykker.. På lørdagsmøte var det Geir som talte om "jesusetterfølger-min identitet." Det var veldig bra. Det å ha Jesus som sentrum i livet. La hele livet sentrere rundt han.Talene i Salem blir jo lagt ut på nett-så hvis dere blir lei av å høre på franske taler kan dere jo få med dere Geir, Jann Even eller andre talere i Salem. Lykke til videre i Paris med å lære språk og bli kjent med flotte mennesker!

 
At tirsdag, 12 september, 2006, Anonymous Anonym said...

Amen! Amen!For å si det som Jesus: Dette har ikke kjøtt og blod åpenbart dre, men Gud i himmelen!
Gud velsigne dere! Vi ber for dere og tenker på dere!

 
At tirsdag, 12 september, 2006, Blogger Tanzaniajentene said...

Fil.4:4 :)

Ha ein velsigna dag guttar!

Ashley

 
At tirsdag, 12 september, 2006, Blogger Elise said...

Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

 
At tirsdag, 12 september, 2006, Blogger Elise said...

Salut!
J´essaye d`envoyer vos mesage sur internet et j`voulait juste vous dire salut.
Bonne chance pour votre séjour en France et aussi pour votre voyage à Mali. Je suis maintenant à Hald (avec Øystein et Eivind) et je vais partir à Peru en Octobre. Je suis très impatiente de cela.
Bon courage a Vous!
Elise

http://eliseiperu.blogspot.com

 
At onsdag, 13 september, 2006, Anonymous Anonym said...

Så vidt jeg kan se er begge to bygg. To såkalte kirkebygg. På det til høyre ser jeg ikke en eneste levende stein, så jeg stiller meg egentlig litt tvilende til hvorvidt det er en kirke etter den gode gamle definisjonen.

 

Legg inn en kommentar

<< Home