søndag, september 17, 2006

Tidenes gudstjeneste!


Idag va me så heldige å få vara med på det som me begge vil beskrive som tidenes gudstjeneste. Den inneholdt utrolig møkje glede, som me dessverre får problemer med å beskrive, men eg gjere et forsøk. Et norsk kor fra Skien er på jubileumstur i Paris og hadde valgt å kun opptre et sted. De valgte Noisy-le-sec, og de valgte riktig. Afrikanerne klarte med all sin glede å entusiasme å frigjøre oss litt mer stive nordmenn. Det ble som om 30 barn fikk bade for første gang om sommeren. Jubelen stod i taket, og menigheten her jublet enda mer.
Det hele endte opp som en lovsangsfest jeg sjelden har fått oppleve (til tross for at vi var på Hillsong på fredag) Men det e som han sa når han skreiv: Det kan ei forklares, det kan blott erfares....

Velkommen te Noisy-le-sec!

Nye bilder ligger ute!
Første seriøse reportasje er også klar
http://folk.ntnu.no/hanskrv/gomali/gomali1.AVI (162mb) - Mindre fil kommer senere!

1 Comments:

At mandag, 18 september, 2006, Anonymous Anonym said...

Hei og hå!

Ein bedehusbasar e under planlegging i leiligheten våres på bakklandet. Alle e jo glad i basar, og har me basar må pengene gå te afrika. Så hvis me kan få litt info om dåkkas prosjekt i mali, ska me greie å samle inn ein god sum, og sende dåkke i midten av oktober. Skrive meir seinere. Ha de supert!!

 

Legg inn en kommentar

<< Home