fredag, november 03, 2006

Disippeltrening i Bamako


Historisk så skulle man ofte tro at misjonærer som drar til Afrika er der for å dele av sin enorme kunnskap og innsikt, men til nå har det vært mest den andre veien for vår del. Vi har lært mye av de lokale helter, og det er fantastisk å sitte å prate seine kvelder over en kopp kruttsterk te. Moussa er navnet på den første som ble kristen i bydelen til kirka vår. Til tross for at han bare har vært kristen i 3 år, har han skjønt utrolig mye, og flere kvelder har han sittet å fortalt oss fra sitt liv og hjerte. Skulle gjerne ha delt det med deg, men jeg kan vel kanskje prøve å sammenfatte i dette: Gud er kjærlighet. Mennesker vil se Jesus gjennom de kristnes kjærlighet til hverandre og liv. Og sist men ikke minst: Herrens veier er ufattelige. Vi føler oss priviligert som har muligheten til å være sammen med så flotte folk her i Bamako. Kai-Even og Loyd er en og to generasjoner over oss, men de er fantastiske disippeltrenere (nesten uten å vite det selv..:-). Ellers er det lagt ut to nye filmer. En til menigheten, og en maks useriøs til deg som leser bloggen. Se under Videoer. Gutta har en hektisk, herlig og innholdsrik helg med Jesusfilmvisning, Salembesøk og utsjekking av universitetet i bamako. We like! God helg!

4 Comments:

At fredag, 03 november, 2006, Anonymous Anonym said...

Halla gutta boys:)

Her komme ein rykane fersk oppdatering fra de 3 fjollete misjonsvennene:)

For d fussta, me e mektig, imponert, stolt og gla i deg Susorten vår! Me heje på deg!!! Det er makt i de foldende hender:)

Nå sitte på misjonsforiningen i Bergen, og går onna navne Susorinnene! Me e i oppstartningsfasen... 1.styremøte i kvell, så me tar jerna imot tips og råd fra de vaskekta mali-misjonerane om koss me ska nå de unådde i Bergen!:) Motto: Me gir oss ikkje før me lette

Me trenge inspirasjon og ser fram t ein ekta go gammal lysbildeframvisning i April, Tror du Hans Kristian at du kan fiksa d? Du som e som moderne, ein filmskapar av de store. "På seg selv kjenner man andre". Kan kje akkuratt tro at Susorten har bidratt så masse på den fronten, eller? Skjulte sider?:)

Stå på guttar! Hilsner og klemmer fra Bergen-Susorinnene:)

 
At lørdag, 04 november, 2006, Anonymous Anonym said...

Hei jenter! Første tips frå Mali for å nå dei unådde må vel vara å omgås de unådde! Det e jo et bra utgangspunkt! Ellers så må eg sei at eg likte mottoet dokkas! Bra jobba!
Når det gjelde lysbildeframvisning, så må det isåfall bli ein moderne lysbildefremvisning ;-) Time will tell! Og Susorten bidrar mer enn dokke trur ;-)

 
At søndag, 05 november, 2006, Blogger Sveinung said...

Nå gir eg meg ende øve. Susortinnertier! Eg ser det faktisk for meg! Eg står parat som bistandsarbeider i misjonsforeningen. Nice!

 
At onsdag, 08 november, 2006, Blogger Tanzaniajentene said...

Fått noe interessant i posten i det siste..?:)

 

Legg inn en kommentar

<< Home