torsdag, november 09, 2006

Hyener i sikte..


Hva er blant de verste dyr Vårherre har skapt, utenom myggen? Jo det må være hyener. Disse som gyver løs på uskyldige antiloper uten å felle en tåre. Hyener er på jaktkortet for å si det på den måten. Uansett..Misjonsoffensiven Go Mali har til nå hatt sitt sete i hovedstaden, hvor vi har sjekket trykket grundig og vel. Nå er vi klar for en ny epoke: Vi vil ha bush og landsbyer under våre føtter. Vi trenger å forstå de som bor i Bamako som er fra Bøgda i Mali. Dere vet jo at Bønder i Byn er noen artige skruer. Som der så her.. Derfor drar vi til Tambaga i morgen tidlig sammen med Kai Even og fam, og kommer tilbake på Søndag kveld. Sveinung har blitt litt syk i halsen, og alle tror at det skyldes influensa og kaldt vær (under 30 grader..). Hans Kristian på sin side er frisk som en flodhest og har den siste tiden gått i Djembelære hos en lokal helt med navn BABA. Han lærer fort, men hendene hans har fått gjennomgå.. Neste uke skal vi på tidenes eventyr. Vi skal til Sevare nord i Mali, og der skal vi bli med på Malisk ”Reinsflytting”. Nomadefolket fulanerne skal flytte kveget sitt over elva, og feirer med brask og dram i den forbindelse. Det er vår søster i Herren med navn Laila som har invitert oss på gildet. Sammen med de andre unge misjonærene i mali, skal vi ut på elva og terge flodhester. Neida.. Ha en strålende uke. Ps. Den lille gutten som jeg har skrevet om nedenfor går det bedre med. Han skal nå operereres i nermeste framtid, og alle dere som ber: Be om at Gud må helbrede han gjennom dyktige leger og Den Hellige Ånds kraft. A plutard!

5 Comments:

At torsdag, 09 november, 2006, Blogger Kristian Nesbu Vatne said...

kul blogg! jeg skal til mali og sevare 19. desember. skal besøke broren min, sigurd. Hils han hvis dere treffer han. Bless!

 
At torsdag, 09 november, 2006, Anonymous Anonym said...

Sigurd skal også være med på villmarksturen neste helg, så der blir dere kjent:) Har forresten fått låne gassgreier sånn at vi kan få ordnet oss mat i båten. Går nok greit. Går det greit for dere å spise med hendene den uka dere er her? 2 andre skal også bo hos meg da, i anledning NT-festen, og jeg har ikke nok bestikk og tallerkner til oss alle. Tenkte å kjøre african style... På NT-festen skal alle som vil gå likt kledd, det er visstnok veldig stas, si fra om dere vil ha tak i stoff, det koster 15oo fr per panj.
Snakkes:)

 
At fredag, 10 november, 2006, Anonymous Anonym said...

Kos dere på bøgda! Ville bare si at vi ber for dere her i Trondheim. Filmene dere lager som blir vist i Salem er veldig bra for Salem sitt ut-i-verden-fokus! Den fra bassenget var veldig morsom. Her i Trondheim er det 1-2 grader for tida. Og skikkelig trøndervær. Så dere kan være glade for at dere slipper det i år! Klem

 
At fredag, 10 november, 2006, Anonymous Anonym said...

Heisann heisann!
Kjekt å lesa igjen - har hatt ein liten pause nå, men forstår det ikkje står på for få opplevelsar:)

eg kan meddela at eg ikkje har vært på bloggen min på ei stund, og derfor ikkje hadde sett kommentaren fra deg HK; men eg kan beroliga med at den "5 (rapportar) om dagen" e ganske ute å kjøre for tidå... men har planer om å kanskje legga te noe i nærmaste framtid (kanskje på tide).

go tur te bondelandet, sal 91.11 -
ag

 
At søndag, 12 november, 2006, Blogger Merete Eriksen og Sigurd S. Vatne said...

Må bare kommentere at jeg bor i Douentza, og ikke i Sevaré. Veldig stor forskjell!

Team GoMali, vi talas på fredag. Blir bra det.

 

Legg inn en kommentar

<< Home