torsdag, desember 14, 2006

Asterix og Obelixfest slått sammen med julefeiring!


Det er med stor glede at me nå ane konturane av ein Asterix og Obelix-fest nå midt i jula her i Mali. Det har seg slik at nå på søndag skal gutta boys på villsvinjakt på grensa til guinea, sør i Mali, og der drar me ikkje heim før me får eit par. Dei er svære, feite og blir over 80 kilo dei største! Se det for deg. Me satsar på eit herremåltid utanom det vanlege, og har ei god magekjensle for at det kan konkurrera med pinnekjøtt og ribbe. Målet er nemleg at kyrkja skal få nyte godt av storfangsten, og at villsvinet skal vere vår julemiddag som me skal fleska oss på mellom dansesteg og trommeslag heilt fram til morgonen..
Gutta er heilt i hundre, og sjølv dei av gjengen som er muslimar, har sagt at villsvin lar dei ikkje gå forbi seg, om det er aldri så mykje svin. Den som lever får se. Neste post blir et trofebilde!

5 Comments:

At torsdag, 14 desember, 2006, Anonymous Anonym said...

Hallo Sveinung!
Ja det e kjekt og interessant å lesa ka som skjer med deg og kammeratten! Lykke til med villsvinjakta - får håpe du får fulltreffer - så då e vel ribba innen rekkevidde? :) Ønsker deg alt godt i jula og Guds velsignelse både på jakt og ellers i tjenesten !
mvh tante og onkel på Mykjo

 
At fredag, 15 desember, 2006, Anonymous Anonym said...

Lykke til med jakten!!
GOD JUL til dere begge:-)

Klem-Hildegunn

 
At lørdag, 16 desember, 2006, Anonymous Anonym said...

Hou hou!

herlige killer holdning broder.

Go get som meat!!!

Prøv å smugla med deg et par villsvin når du trekke himøve med fuglane t våren - så starte me villsvin AS på Neset

Klem me smell.

Du må huska på at du e vel det nærmaste afrikanerane komme julanissen med den kvite huden din - så regne med du skaffe deg lausskjegg og leke santa claus.

 
At lørdag, 16 desember, 2006, Blogger Séraphine said...

Hehe, lykke til paa villsvinjakt da dere:) Blir nok heftig ja... Selv om vi ikke finner den samme fritidssysselen her i Paris, kan det jo likevel virke som en jaktmark naa i desember; folk er 'vachement fous' med juleinnkjöp!! God jul og godt nyttaar tilbake til dere! Skal hilse Harald og Jean-Baptiste:)

 
At søndag, 17 desember, 2006, Blogger Nancy said...

Heey!!

Takk for hilsenen, allti kjekt vettu... hehe... Viss du stemme for at eg ska skriva om deg Hansi, så må du barra gi besje... ;) hehe

Go Jul gutar!!

 

Legg inn en kommentar

<< Home