fredag, desember 22, 2006

God jul....


Ut av intet er det altså blitt 22.desember uten av vi har registrert det. Men idag sang vi julen inn med alle norske misjonærer i Bamako og en del tilreisende ! Da ble det endelig litt julestemning! Rutinerte misjonærer stilte opp med julebakst til den store gullmedaljen! Bergfrid tok også med kaffetrakter og norsk kaffe for anledningen! Vi deler glatt ut 2 poeng! Det eneste som manglet var vel mandarinene! Julehandelen er endelig i boks! Det blir vel kanskje første og siste gang vi får gleden av å gi pappegøye til noen i julepresang! Men vi er sikre på at det faller i god jord hos Isak og Bendik. Mamma og pappa Bjørdal har godkjent gaven! Gaver fra Norge er kommet, med den dyrebare lasten av marispan! Nam nam! Takk mamma!
Vi nevnte kanskje for lenge siden at Stian E og Knut Øyvind A vurderte å kjøre ned for å besøke oss. Det er altså vedtatt og utreisedato er satt til 2.juledag! Utgangspunkter er vel at Stian har en Mercedes for mye som han da vil donere til Mali! Den er hevet og klar til dyst! Vi gleder oss til de kommer og kan vel ikke gjøre annet enn å gå inn i bønn, faste og (jule)fest for at alt skal gå bra og ønske dem lykke til!
Til alle våre våre kjente kjære venner og felles bloggere vil vi bare si:
God jul eller "A jinjine kono tah fa ha" som vi her nede

Siste rapport er lagt ut. Den er en kollekttale av den sterke typen. Hold dere fast!
Jeg har også lagt ut en julehilsen til familie og venner!
Bilder fra villsvinjakten er også lagt ut!

3 Comments:

At mandag, 25 desember, 2006, Anonymous Anonym said...

GOD jul Sveinung og Hans Kristian! Håper dere blir godt tatt vare på av de andre mer erfarne "jul-i-utlandet"-feirerne. Jeg har hatt noen juler i Bangladesh, og det er bare annerledes syns jeg, ikke verre eller rarere. Det viktigste i jula er jo at en frelser ble født, en frelser som vi kan få lov til å ta med hjem og la prege hjemmet og livene våre. (Som presten sa i dag på julegudstjenesten.)
Tenker på dere og ber for dere!

 
At tirsdag, 26 desember, 2006, Anonymous Anonym said...

Hei! Jeg har selv vurdert å kjøre nedover mot Mali / kamerun en eller annen gang...
Har disse mercedesgutta en blogg eller kan jeg komme i kontakt med dem på noe vis,? det hadde vært interessant å utveksle ideer... :)

olav
(søskenbarn av torstein)

 
At onsdag, 27 desember, 2006, Anonymous Anonym said...

Takk takk Ranveig

Det finnes vel ingen blogg i forkant, men eg trur at turen skal bli godt dokumentert og du ska nok få muligheten te å utveksle ideer!

 

Legg inn en kommentar

<< Home