torsdag, desember 28, 2006

Timbuktuekspressen komt til Barcelona.

Stian og Knut. Gutta boys som tar svippturen til Mali, snakka vi med i dag. De har komt seg til Barcelona allerede. Vi er mektig imponert, selv om vi vet at Stian er stor bak rattet, og knut en ivrig kartleser. Glemte vi aa si at de faktisk kjoerer opp loypene til Paris Dakar? Vi gleder oss stort. Regner med aa ha dem her til 6. januar. De trenger litt forboenn.. Naja. Sveinung faar besoek av bror i kveld. Det blir legendarisk. I morgen tidlig drar vi pâ jakt, fiske og nyttaarsfamilietur til Malis svar paa Niagarafossen. Der blir vi vel til ca Stian og Knut banker paa porten vaar i Bamako.. Godt nyttaar!

4 Comments:

At fredag, 29 desember, 2006, Blogger Séraphine said...

Heisann og hoppsann:0)
Høyrest ut så dokke he hatt ei flotte jul!
Ville bare ønska dokke ei fortsatt god romjul, og ett godt nytt-år!
Kos dokke på nye eventyr:0)
-Ragnhild og Ingeborg(for tiå i gamlelandet på ferie:0)

 
At lørdag, 30 desember, 2006, Blogger Tore said...

Hei, Hansi!
Lite julesnø på deg i år ja! Men det e mildt sagt dårlig med det her også, så det e et fett... Kjekt å lese at dåkke har det bra. Å oppleve andre dela av verden e jammen ikkje dumt! Tida dåkke bruka der nede blir ei kanonerfaring i livet, og dei som e rundt dåkke har et stort privilegium i å ha slike ressursa som dåkke i nærheten.

Feliz navidad, og ha et velsigna nytt år!!

Tore

 
At tirsdag, 02 januar, 2007, Anonymous Anonym said...

Fantastisk bra julehilsen, Hans Kristian! E svært imponert over tryllingen din...:-)
Godt nytt år!!
klem-Hildegunn

 
At torsdag, 04 januar, 2007, Blogger Martinsen said...

Bon Annè!!! Håpe dokke e har det fantastisk!! E spente på oppdatering frå dakar-rally... Va sjå familen Stavenjord på kaffi ein dag. Då va det et stooort tema med Stian og Knut! Eg må sei eg e spente på saken... Kos dokke! Nå sitte eg i Paris! Reise him i mårå, og fortsette turnè!! Snakkes!
Helsa frå Ida..

 

Legg inn en kommentar

<< Home