lørdag, januar 06, 2007

Tidenes landskamp!

Siden vi nå er blitt så mange nordmenn i Bamako, utfordret vi muslimene til en aldri så liten landskamp! Vi dro på markedet og kjøpte drakter i rødt, hvitt og blått og leide hele fotballstadionen i 2timer! Hele kampen ble filmet, og vi regner med den kommer på malisk fjernsyn i løpet av neste uke ;-)
Kampreferat:
Kampen startet med mange sjanser fra begge lag, men Kai-Even gjorde tidenes innsats mellom stengene og holdt oss inne i kampen. Kai-Even er flink, men han er ingen supermann så til slutt fikk Malierne et vakkert mål (som var umulig for Kai-Even). Vi gikk til pause med 1-0. Fulle av nytt mot og nye krefter av alle tilskuerne som var kommet startet andre omgang heller dårlig. Ganske kjapt økte Muslimene ledelsen til 3-0. Det var ikke noe artig! Amadou (med bare 1 fot) brillierte til alles store glede. (Film kommer) Men i god norsk ånd gav vi oss ikke, men startet med Flo-pasningen som skulle vise seg å gi resultater. Vi fikk inn 2 kjappe og slutten av kampen skulle virkelig bli spennende! Dessverre gikk tiden ut og muslimene fikk seieren de ønsket seg!
Vi unnskylder oss med at vi rett og slett ikke våget å gå av med seieren fordi sist gang Mali tapte en landskamp ble det opprør i landet. Det ville vi ikke ha noe av! Vi driver tross alt misjon!
Men alle hjerter gleder seg og muslimene skal nå dele premien som er en kasse cola og en dame!
Vi setter kursen mot Timbuktu og kommer sterkt tilbake om en uke!

3 Comments:

At onsdag, 10 januar, 2007, Anonymous Anonym said...

Hei folkens!

Godt nyttår! Spennende å lese om hvordan dere har det. Dere må ha mye moro i Afrika etter hva jeg forstår... Høres ut som dere opplever mye interessant. Hils Stian fra oss og gratuler dem med turen. Han var innom hos oss rett før jul til en pep-talk. Det hjalp nok...?

Lykke til videre! Gud velsigne tjenesten.

Karmøyhilsen fra Norodd & Co

 
At torsdag, 11 januar, 2007, Anonymous Anonym said...

Heisann Sveinung!! Dette var lenge siden. Det er sikert gøyt med blogg.Skjønner meg ikke helt på dette da,men:)(Når jeg skal lage selv)
Det jeg skulle fortelle var at din kusine Åshild og min kamerat Arne Kristoffer er blitt sammen.Dvs.Arne Braut sin kamerat Øystein Lie er kamerat med Arne Kr.Kristent-Norge er ikke stort;)
God tur videre!!Klem EC

 
At fredag, 12 januar, 2007, Anonymous Anonym said...

Hei Norodd! Eg skal be Stian komme innom selv og fortelle kossen det egentlig gjekk! Han har nok litt å fortella! Du får f.eks 10 liter bensin for et biltema pipesett!

 

Legg inn en kommentar

<< Home