fredag, oktober 27, 2006

Nye gjester!


Korstoget fra Salem og Normisjon Trøndelag har landet. De landet sent igår kveld og har idag fått sitt første møte med Mali! Dagen idag startet med en tur på "det lille markedet" Pengene satt løst hos våre venner som kjøper gevinster til misjonsbasar rundt juletider! Vi var ikke verre enn at vi kjøpte oss Maliske klær hele gjengen!
Selgeren gliste godt da vi gikk! Han får nok aldri en slik dag igjen i hele sitt liv! På kulturmarkedet er de fornøyde viss de får solgt èn gjenstand i uka for ca 20 000 cfa (ca 250kr).
Vi kjøpte til sammenligning klær for 70 000 cfa!
Det går som regel fra hånd til munn her. Det viktigste er brødfø familien. Videre skal vi idag ta med gjengen på bønnemøte i Ntomi, på kirketomta der vi bor! I morgen drar de videre mot Bafoulabe, populært kalt Baff, mens vi blir igjen i Bamako og fortsetter vår gjerning her inntil videre!

Jeg kan forsikre dere om at klemmene dere sendte er blitt overlevert, gitarene er i god behold (Tusen takk Mari og John-Inge, gleden er stor i N`tomi blant ungdommene!) Vi har fått siste nytt, siste aleks cd (Takk Stian!) og mikrofon fra teknikerlauget! Vi er veldig takknemlige for deres gavmildhet! Takk for at dere ber for oss! Vi ber for dere!