søndag, oktober 29, 2006

Siste nytt!


Nede til venstre ser du røde Dah-blader, koker du opp en pose i 2 l vann og tilsetter sukker så får du ei fine saft kalt Dahblini som du kan drikka både varm og kald! Anbefales! Me kan og legga te at me allerede glede oss te å komma him å drikka malisk te med dokke alle!

Lørdag var vi igang med evangelisering igjen etter 1 års pause. Det var ikke så veldig mange som stakk innom teltet, men vi ser på det som viktig å vise at vi er der, gjøre evangeliet tilgjengelig og vise folk at vi er der!
Neste lørdag skal vi kanskje vise Jesus filmen på lerret ute! Ryktene sier at det fort er 300-400 som kommer å ser og at jubelen går i skyene (vi er jo ute) når Jesus står opp igjen! De sier det er en spesiell opplevelse å være med på det! Vi gleder oss

Vi har diskutert mellom oss muligheten for å ta med noen Maliere opp til Norge for å inspirere dere og selv bli inspirert! Det krever mye arbeid for å få til noe slikt og vi trenger derfor litt input på hvor mye dere har selv har blitt inspirert av lignende besøk tidligere! Hva er effekten av at personen er i rommet og ikke bare på video? Hvor mange afrikanske sanger er det interessant å lytte til? Gjør fransk m/tolk at en del av nærheten forsvinner? Hva er det som kan gjøre oss alle inspirert? Hva er det vi vil se og hva er det vi vil høre? Vi setter stor pris på om dere kan legge igjen en kommentar på dette! Et ærlig og kort svar som "kjedelig" er bedre enn ingenting! Om du er Salemgjenger, venn, slektning eller hva som helst betyr ingenting! Takk for din kommentar!

Nå skal vi ta en kopp te med STK'erne som nettopp er kommet fra Gå Ut Senteret i Hurdal!

2 Comments:

At mandag, 30 oktober, 2006, Anonymous Anonym said...

Heisann gutter, flott blogg. Jeg finner det inspirerende bare ved å følge med på dere og høre og se deres entsiasme. Stå på! Det er nok noe i det at nærheten forsvinner en del når en trenger tolk. Det er også vanskelig for oss her hjemme å forestille oss og virkelig lære noe av å ha besøk av maliere. Når språket står i veien kan en lett få følelsen av "Freak show" og det er vel ikke ønskelig.Et annet spørsmål er jo heller hva det ville bety for maliere å komme til norge. Jepp det var en kommentar fra søs. stå på!

 
At tirsdag, 31 oktober, 2006, Anonymous Anonym said...

enig med søster synnøve... tror ikke det har så mye å si for vår inspirasjon... da er det kjekkere å se high-lights på video... men det er nok noe i det at det kan være inspirerende for malierne...

 

Legg inn en kommentar

<< Home