tirsdag, februar 13, 2007

Mali ønsker nye utfordringer

Dette er en skrytepost som min makker lenge har nektet å poste! Jeg ser det da som nødvendig å poste denne selv! Det har seg nemlig slik at familien Bjørdal liker å spille Settlers, og det gjør også vi! I løpet av tiden her nede har det da altså blitt noen settlerskvelder hos Bjørdals, nærmere bestemt 10! Etter 5 strake seire trodde jeg de var gått lei, men ønsket om å vinne ble bare større! Det ønsket førte til slutt frem og Sveinung og Oddrun har per idag én seier hver, men jeg sitterl likevel med 8 av 10 og inviterer herved alle seriøse settlersere til å ta en tur ned hit så kan vi kanskje spille litt skikkelig settlers!

Siste nytt er forøvrig at siden frisbeene ble så forsinket fikk vi 230 dollar i avslag! Det viste seg å være nok til 30 fotballer! Lørdag drar vi avsted til Baff for missjonærkonferanse og i koffertene har vi hagler, frisbeer og fotballer! Tipper det blir en fin konferanse!

6 Comments:

At onsdag, 14 februar, 2007, Anonymous Anonym said...

Heiasann gutta!
Fekk tips om denne siå her - kjekt å veta at det e andre óg som hoppe av utdanningskjøret. Eg e for tidå i Normisjon Ecuador... Lykke te vidare!

 
At onsdag, 14 februar, 2007, Blogger Ranveig said...

8/10 seiere! Wow... Jeg spiller gjerne Settlers med deg en gang, men har dessverre ikke tid eller penger til en Malitur. Det får bli her i Norge. Bra infovideo med teksting fra fransk til norsk. Imponerende. Alltid kjekt med film! Nå til helga skal Solid på tur til Oppdal - be gjerne for det. Så skal vi be for dere!

 
At torsdag, 15 februar, 2007, Anonymous Anonym said...

Eg e klar for å slå deg i settlers, Hans Kristian. Ser for øvrig at bildet ditt inneholde ein feil, si der ikkje e ein avstand på to veistrekningar mellom det rauda og det oransja huset:)

 
At torsdag, 15 februar, 2007, Anonymous Anonym said...

Oi, e ikkje det lov?
Det forklare kanskje alle seierne :p

Hilsen bilde fra brettspill.no

 
At fredag, 16 februar, 2007, Anonymous Anonym said...

Eplekjekkhet lenge leve! Historien har vist at den tar feil, og at den gjentar seg. Men hovmod har alltid staatt for fall. Hans Kristian er stor i settlers, men har hatt utrolig mye flaks ogsaa.. Boenn er ulovlig i spill eller er det ikke?
s

 
At torsdag, 22 februar, 2007, Anonymous Anonym said...

Jaja litlebror. Konne vore interessant med ein liten kamp. Hadde nok blitt jevnare det ska du sjå.
Fant forresten ut av alt "hemmelighetskremmeriet" ditt, kin det va nyheter om. Dårligt gjort å gå rondt å sei "A" uten å sei "B".
Til anonymus: Historien gjentar seg ja, ska du bli slått 8 av 10 gonger igjen? :)

 

Legg inn en kommentar

<< Home