fredag, februar 16, 2007

Nye budskap fra GoMali

"Jesus, sterkere enn fetishørene"(les: trollmennene) er bare et av budskapene som snart vil fly rundt i Mali! "Den som tror på Jesus har evig liv" er et annet! Vi er med andre ord klar for å annonsere de gode nyhetene om Jesus og frisbee som ny sport for hele Malis befolkning! Så kan dere

Selv om vi vektla at vi ikke ville ha frisbeer med ny-religiøst budskap eller lignende kom det likevel noen få med litt spesielt trykk! Men her er det ingen fare! Opprinnelige budskap som "følg labyrinten" blir byttet ut med "følg Jesus"

De siste dagene har vi hatt besøk av Knut Hjemdal som er formann i landsstyret til normisjon! Gjestehuset til misjonen var dessverre fullt av ungdommer, så han måtte pent takke ja til å bo under litt enklere forhold hos oss! Knut har opplevd litt av hvert og har mange års erfaring som både prest og predikant! Så det var interessant å få litt kvalitetstid med han! Tema som "de siste tider", "misjon før og nå" , "de første kristne" og "kirkens historie" er samtaler som har beriket vår hverdag! Takk for besøket!

Baffoloubé - here we come!

8 Comments:

At lørdag, 17 februar, 2007, Anonymous Anonym said...

Gratulera med dagen Sveinung!! Håpe du har ein flotte dag i Mali! Kjekt å lesa at dåkkår blomstre og gror der nere i afrikaland!! Be blessed!! Bursdagsklem fra Lena:)

 
At lørdag, 17 februar, 2007, Blogger Noen eventyr er over, noen er på vei! said...

Kjære misjonsvenn og gode søskebarn:) GRATULERER så mye med dagen! Carpe diem! Me glede oss te du inntar heimlandet, Noreg!
Du forstår vel at me har Susorinnemøte ikveld?! :) Å,forresten så ska alle misjonsmedlemmene ut å sveva i påsken! J&M drar te Ecuador og Å drar te den utvalgte i Frankrike!
Vi svever som vanlig, så svev med:)
Helligemisjonskyss og klemmer fra Susorinnene!

 
At lørdag, 17 februar, 2007, Blogger Noen eventyr er over, noen er på vei! said...

Vi har oppdatert bloggen!! Kjekt med misjonskommentarer:)

 
At mandag, 19 februar, 2007, Blogger Katrine said...

Gratulera så mye med dagen den 17., Sveinung! Eg har vært å stått på ski i Whistler Mountain i helgå nemlig så fekk ikkje sendt noen hilsen før nå. Befinne meg nemlig i Vancouver, Canada, for øyeblikket! E på besøk hos Arne Fjellro, han studere her detta året. Ska hilsa så mye fra han! E långt vekke fra Norge det o, men det føles ikkje heilt sånn siden det ligne litt på Norge. Mali føles nok lengre vekke. Kjekt å følga med på ka dåkkår drive med der nere! Håpa dagen din va strålande fin! :) Stor bursdagsklem fra Katrine!

 
At søndag, 25 februar, 2007, Anonymous Anonym said...

Kjekt å lesa om koss dåkke har det! Virke som om dåkke fortsatt trives og får utretta mye! Stå på videre! AG:)

 
At onsdag, 28 februar, 2007, Blogger Sveinung said...

Merci! Utrolig kjekt og overraskende aa bli huska paa! Takk skal dere jammen ha. Den store dagen, var et kapittel for seg, men i korte trekk kan man si at den havna langt under middels, da jeg var syk av norsk-influensa, og kjoerte 10 timer i bil paa afrikavei! Menmen.. naa er alt saa meget bedre!
S

 
At onsdag, 28 februar, 2007, Anonymous Anonym said...

Stau nau pau!

Du sko ikkje bare gitt gass da sveinung å fiksa deg ei kjekke jenta frå Mali?
Må bare sørga for at hu e ei landsbydatter og familien har store landområder....

 
At torsdag, 01 mars, 2007, Blogger Lillian said...

Stadig spennande lesning her.
Ein tur innom bloggen, e ein god avstikker i kvardagen.
Alt dokke oppleve, alle dokke møte, alt dokke får utretta!

Mektigt imponert:)
Stå på videre guttar!

 

Legg inn en kommentar

<< Home