tirsdag, september 05, 2006

Endelig er dagen her!


Eg vett at mange har vært inne å sjekka nesten kvar dag for oppdatering, og nå e den endelig her! Dagane går fort og me har masse å gjera! Siden me kom på onsdag har me møtt masse kjekke folk! Eg sa til flere at me kanskje skulle bo midt i Paris. Dessverre så finnes det flere gater som heter 'Rue Marceau', og den me bur i ligge litt i utkanten, i ghettoen. Men det gjere ingen verdens ting. Her e det flott! Vi har en svær hage å boltre oss i (og rydde opp i) Dei fleste som bur her har Afrikansk opprinnelse og e usedvanlig hyggelige. Me har allerede vært hjemme på middagsbesøk hos Jean-Claude og konen, Miriam

Litt om arbeidet: Kirken her er svært utadrettet og har blant annet et senter som de kaller 'Håpets senter', som blant annet driver med evangelisering, leksehjelp for elever i barneskolen, besøker syke. I uken er det bønne- og undervisningsmøter, lovsangsøvelse og kor. I helgen er det gudstjeneste og samling for ungdommene. Så det er mye vi kan være med på. Når det gjelder fransken så går den stadig fremover. Idag fant vi en fransk barnebibel som passer oss ypperlig! Glede meg te å begynne og lese! I tillegg har vi funnet en fransk side på nettet der vi kan lytte til bibelen på fransk! Genialt!

Vi har vært litt rundt i Paris på sightseeing! Fått med oss det viktigste: Eiffeltårnet! Bilder frå det og masse andre bilder har vi valgt å legge ut på MSN Spaces. Du finne dei på http://hanskvea.spaces.live.com/photos
Husk å trykke på kommentarer for å lese beskrivelse til bildet!

Planene fremover: Komme inn i ungdomsmiljøet (vi har allerede avtalt fotball på lørdag), evangeliseringstur på torget på lørdag, jobbe med fransken, rydde opp i hagen og sist men ikkje minst, snakka med franskmannen som akkurat kom inn dørå!

Au revoir!

6 Comments:

At tirsdag, 05 september, 2006, Anonymous Anonym said...

Dere er godt i gang forstår eg. Eg er så glad at dere ikke bare får oppleve den "utvendige" fasaden av Paris, men faktisk får oppleve flere sider og forskjellige folk. Eg er så stolt av dere og tenker at det ville vært kjekt å vært med. Men hvem skulle reist ut seinere da?:) Ber for dere. Fikk ikke til å se bildene deres, men Kjetil fikser sikkert det for meg. Gleder meg til å se. Husk at selv om dere er i Paris eller Mali så er dere til stor inspirasjon og glede for oss som er i Norge. We are watching you:) voutre ami Au Bergen!

 
At onsdag, 06 september, 2006, Anonymous Anonym said...

Bra å høre at dere er fint i gang! Her er det bratt læringskurve regner jeg med! Kjenner at det er spennende og inspirerende å få følge dere! Guds velsignelse fra (etter hvert) bløte nord!

 
At onsdag, 06 september, 2006, Anonymous Anonym said...

Takk for hyggelige hilsener! Det e godt å ha dokke med! Dagens nye oppdrag for oss e å laga promo-video for menigheten! Kjekk oppgave! Og her er det i alle fall alt annet enn bløtt! Her har vi 30 grader idag! Herlig!

 
At onsdag, 06 september, 2006, Anonymous Anonym said...

hei hei heii.. arti å se sia dåkkers!! fornøyd me at æ fann bloggen. høres spennende ut - hadd ikke vært dumt me en liten eventyr-misjonstur-lær nytt språk-og bli kjent me masse folk- (u name it..) - tur no altså... far bli en anna gang :D for psykologi e ikke så aller verst d heller ;)de e fint fint!! ska sjekk opp koss d går m dåkker innimellom. arti. gud velsigne dåkker!!!!!
au revoir ...et vive la vie!!
*kristin*
..som bare kjenne en av dåkker...haha..

 
At onsdag, 06 september, 2006, Anonymous Anonym said...

Hei Guttene mine!

Så flinke dere er til å ta dere fram her i verden, det er godt å høre. Og så heldige dere er som faktisk er på vei ut! Og blir kjent med alle afrikanerne. Jippi! (Og slipper å lese forskningsmetodikk, tenk litt på det..) Dere er kremtopper :)

Bless M

 
At torsdag, 07 september, 2006, Blogger Tanzaniajentene said...

Halla Gutta boys!

Takk for heidondranes party i Bergen! Ja naa e eg o komt meg ut i den store verden, Tanzania e heilt fantastisk, fodeavd.me afrikaongar ,eg seje barra, kan det bli bedre?! Gled daakke t Afrika:) Kjekt d komme oppdateringar paa gomali! Be blessed! ps Skjekk ut www.afrikarumpene.blogspot.com

Kwaheri (hade bra paa Swahili)

 

Legg inn en kommentar

<< Home