mandag, august 14, 2006

Harde fakta om mali


Etter uker med jobbing og opptjening av midler som skal vare hele neste år, så nermer nå datoen for utreise seg raskt. Etter inspirerende dager på KRIK Arena, er vi nå klare for å lese oss opp på kultur, land, folk, språk og Guds Ord i den hektiske tiden frem mot Frankrike, Paris 30. august. Bli gjerne med oss og be for oss, og for folk vi skal møte i Paris, og for folket i Ntomikorobogou i Bamako som vi skal henge med det neste året.

Nyheter, informasjon og harde fakta om mali finnes på Gjermund Lygre sine anbefalte highlights om mali:
http://www.afribone.com/
http://allafrica.com/mali/
https://www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/ml.html
http://www.bistandsaktuelt.com/

Har du tips om andre sterke sider om mali, misjon og bistand, så sleng dem med i en kommentar.
Keep up the good work!

4 Comments:

At tirsdag, 15 august, 2006, Anonymous Anonym said...

Hei gutta!
Gøy å følge med sida deres! Så bra at det løste seg med "gærningene i Paris!". Det blir sikkert et spennende opphold! Ville bare si at vi tenker på dere, gleder oss over dere og ber for dere! Rart å starte opp høsten uten Hassan og Susort! Au rævva!
Geir

 
At onsdag, 16 august, 2006, Anonymous Anonym said...

Heei. En hilsen fra Mali!!! Her er jeg kommet vel fram, masse liv og roere. Er i Bamako naa, reiser videre til Sevare snart. Gled dere! Og husk, ha litt smaaeuro klar til flyplassen, der kommer det garantert til aa vaere en mann i groenn frakk som absolutt skal baere bagasjen deres og dermed selvsagt ha betaling for jobben... Gikk raskt aa komme igjennom tollen. Snakkes kanskje en gang i Mali! Bonne chance... Eller noe i den dur. Fransken min er ikke den beste.... Laila

 
At onsdag, 16 august, 2006, Anonymous Anonym said...

salut mes amis!
J'ai seulement une commentaire, et c'etait bonne chance!
j'espere comme votre Dieu gardet vouz et Il donnet vous une anné superbè.
makan til jalla-fransk...
Gud velsigne dere gutter, lykke til!

Sigurd

 
At onsdag, 16 august, 2006, Anonymous Anonym said...

Takk for koselige hilsener folkens! Fransken min har stadig fremskritt, men for ikkje å setta andre i dårlig lys så velge eg å holda den for meg sjøl på detta tidspunktet :-) Blir sært å ikkje reisa te Trondheim og Klæbuveien 50. Signe: Du får holda oss oppdatert om substitutane holde mål :-) Og pass på Maria!
Snakkes folkens! Lykke te med alle prosjekter!

 

Legg inn en kommentar

<< Home