tirsdag, oktober 17, 2006

Har du en aldri så liten sliten gittar?


Vi har hatt noen forferdelig inspirerende dager i det siste. Fått pratet litt med de lokale gutta og de har uhyre mye å komme med. Hans Kristian har blitt den store "helten med gittaren". Akustisk gittar er noe av det hippe og kule i Mali. Derfor har vi skjønt at et aldri så lite gittarkurs kunne hjelpt dem videre til å bruke instrumentet til glede og fryd i gudstjenesten og til evangelisering her i bydelen. Derfor har vi veldig lyst til å dra i gang et lite gittarkurs her på de lokales premisser. Men vårt eneste problem er at vi har ikke gittarer. Så her kommer utfordringen til deg som leser dette: Har du en gitar som du bruker sjelden, og som du har lyst til å dele med andre, så kontakt misjonsgruppa i Salem på mail: misjonsgruppa@misjonsgruppa.com med en gang. De drar ned om en liten uke, og kan ta den med ned. Jeg kan garantere at den kommer til å bli brukt til den faller fra hverandre av slitasje! Så tenk gjennom om du vet om noen som har, og få fart på sakene. Vi skulle trenger en 3-5 gitarer. Alt av interesse. Ntomikorobogou venter i spenning!

3 Comments:

At onsdag, 18 oktober, 2006, Anonymous Anonym said...

Har ingen gitar men mongen lykkeønskingar å senda. Fantastisk at det fins sånne karar som dåkke!
Imponerte øve det dåkke allerede har fått te i detta viktiga prosjektet! Stå på!

Hilsen Kathrine og Kjell

 
At onsdag, 18 oktober, 2006, Anonymous Anonym said...

Spennende å høre hva Gud fører dere inn i Mali! Skal se om vi ikke får hostet opp noen gitarer til dere! Gud velsigne dere masse! Det er inspirerende å følge dere!!

Geir

 
At fredag, 20 oktober, 2006, Anonymous Anonym said...

Spennende å lese om ka dåkke drive med, og kjekt å vite at dåkke har det bra! Dåkke gjør nokke utrolig viktig. Kos dåkke og stå på videre! Tusen takk for kortet, HK! God bless!

Hilsen fra Tore i Gartnergaten i Bergen

 

Legg inn en kommentar

<< Home