mandag, oktober 02, 2006

Retreat neste....


Disneyland og alle andre utskeielser er unnagjort! Då gjenstår det barra å pakka koffertene og sette kursen mot Taize. Der ska me prøva oss som munkar i ei veka! Som kjent så finnes det ikkje så mongen munke-blogger ute i verden, så det kan fort bety at også vår blogg havne på benken ei litå stund. (Blogge vel muslimer under ramadan?) Me love ingenting. (annet enn bønn for venner,kjente,land og folk)For alt me vett så har munkane sin egen nettcafe! Planen e altså å trekka seg tebars for å forberede oss te Mali gjennon bønn og refleksjon. Det blir en ny erfaring for oss beggge og forventningene er delt! Me seie ikkje mer om det!

Idag har me vore på ein 6-timer lang middag hos Simon Basque, vår helt, i ekte afro-fransk tradisjon. Maten var så overveldende at idag at Sveinung tok Simon sitt navn og fra nå av går han under navnet Simon (det har ingenting med at Sveinung er lei av å si navnet sitt 5 ganger hver gang han presenterer seg. det har heller ingenting med at Susoir, som ligner på "ce soir" som betyr "denne kvelden", ikke ble en vinner blant våre kjære franskmenn)

Hassan og Simon tar herved kvelden og ønsker alle riktig god uke!

3 Comments:

At mandag, 02 oktober, 2006, Anonymous Anonym said...

Hei dere to!
TaizÈ blir en berikelse. Ingenting å grue for Hassan. Hele verden samlet under ett tak og under den samme Gud. Et tips er å ikke fokusere for mye på det å klare å fokusere. Men bare vær stille og vent.. :) Blessings

 
At onsdag, 04 oktober, 2006, Anonymous Anonym said...

Hei hei!
Tror Taizé er veldig bra.
Er jo mye syngig da har jeg hørt, og det burde jo passe deg, Hassan!
Legge på overstemmer og sånnt..:-)
Gleder meg til å få referat derfra!

Storesøster (Hildegunn)

 
At lørdag, 07 oktober, 2006, Blogger Tanzaniajentene said...

Simon og Hassan:)

Godt aa lesa at daakke tok turen t disneyland:)
Ja Taize virke jo spennane!Go for it! Besse d saa blir daakke bitt av basillen og ende opp som munkar begge to:)

Be blessed!

Ashley

 

Legg inn en kommentar

<< Home