tirsdag, oktober 10, 2006

Ytraland i går, africa next..


Siste smak av Norge hadde me i går, da vi traff Martin "ryggkitlar" Ytraland som kom ekstra ned for å sei hade til oss. Takk Martin! Han hadde med seg ein verden av god stemning, og va kje verre enn at han diska opp vafler og brunost. Ligrettokåken til Trine og Ida har vært ein heilnorsk oase her i Paris! Takk igjen!

Nå er det bare timer til vi setter oss i bilen til Jean Claude, som ikke stopper før vi vi setter føttene på afrikansk jord for første gang i historien. (glemte jeg å si at vi bestemte oss for å kjøre til Mali i stedet?..) Nå har vi vært i Paris og frankrike i 6 uker. De har gått fort som vinden på vestlandet, og vi har ved flere anledninger vært nære ved å kose oss glugg ihel. Vi har oppdaget mange brødre og søstre her, som har vært en glede å bli kjent med.(..ikke bare afrikanere som har stor familie..) Hva vi har drevet med her i Frankrike, kan du lese og se ved å bla i arkivet, og se på bilder(t.h.). Det finnes uhyre trivelige mennesker også utenfor norges grenser, og noen av dem kan du høre og se under "videoer" (t.h). Det vi er mest nøgd med her nede, er en informasjonsvideo vi har laget for kirken her. Vi digger den, og det er vår bønn at den kan bli til nytte. Viss du vil se den, så kan du gjøre det her. Tidenes gjeng!
Vi vet ikke hvor lenge det er til neste gang vi oppdaterer bloggen, da afrika er høyst ustabilt på sånt, aner vi. Vi er veldig takknemlig for alle som har bedt for oss. Gud velsigne samtlige! Adios!