torsdag, april 05, 2007

Sist jeg sjekket var det 43 grader ute! Herlig! Fint vær å legge ut på påsketur i ;-) Det er egentlig helt greit! En skjønner ikke hvor varmt det er før en kommer hjem og setter klimmen på 30 grader! Da føles det som å være i et kjøleskap! Klimmen? Ja, vi har flyttet - ikke på grunn av varmen, men for å få ryddet ut tingene våre for å gi plass til pastoren. Nå bor vi i luksuriøse omgivelser med døgnvakter - Ja, vi har faktisk fått et helt hus for oss selv! Likevel savner vi våre naboer på kirketomta!

Ikveld skal vi ut med filmen "Historien om Gud". Jeg har ikke sett den, men den skal visst være veldig bra! Ellers er programmet for helgen fullt! Fredag er det kveldsgudstjeneste, Lørdag er det dåp og fest om kvelden (7stk som skal døpes - Hurra!) , Søndag er det igjen gudstjeneste! Forøvrig lader vi opp til evangeliseringsturnéen i neste uke sammen med maliere og to team fra Storsalen! (Team Helli.da og Team Oslo? om jeg ikke husker feil) Det blir uansett spennende!
Påskeegget er spist opp - Kvikk lunsjen er borte - Påskemarsipanen har vi ikke sett noe til. Til de av dere som har overflod av denslags! God tur!