tirsdag, august 01, 2006

Besøk

Hei folkens! Mange har snakka om å komma og besøka oss. Men fordi det ikkje e heilt gunstig at alle komme te forskjellige tider har me funne ut at det e best viss folk komme samla. Derfor har me utnevnt Stian Eiken te turskjef. Så hvis du har tenkt deg ner på besøk, så kan du senda ein mail te stian@eiken.as så fikse han opp (så lenge du kan betala for deg :p ) Me ska publisera datoen så fort den e klar! Passe ikkje det, så går det sjølsagt an å komma på et annet tidspunkt!

Det nerme seg avreise, og eg syns ikkje folk har vore flinke å lagt igjen tips på ka me bør ta med oss når me reise!(tidligere post) Eg oppfordre derfor alle som e bereist nok ein gong te å dela sine erfaringar med oss, så me e best mulig rusta te å øveleva i Mali! Good!
Ha ein fortsatt fin sommar!

7 Comments:

At tirsdag, 01 august, 2006, Anonymous Anonym said...

Hmmm. Tursjef skrives vel ikkje "turskjef"??? Syns d va ein litt dryge feil å ha på ei sånnei sia. Ellers ville eg tatt med humør (godt elle dårligt), og gjedna ei flaska Olden. E kje så bra vatn der nere har eg hørt.

 
At torsdag, 03 august, 2006, Anonymous Anonym said...

Beklage den grove feilen! Men det komme nok flere skriveleifar når me begynne å skriva på fransk og bambare :-)

 
At søndag, 06 august, 2006, Blogger Sveinung said...

bra hassan!

 
At mandag, 07 august, 2006, Anonymous Anonym said...

Ta med Freia melkesjokolade. Alltid greit å unna seg ett lite stykke Norge, når savnet blir for stort. Hadde dessuten satt pris på om dokke kunne tatt med nogen negerdamer him t oss single veagutar......

 
At onsdag, 09 august, 2006, Anonymous Anonym said...

Heppsann:) Ein liten hilsen fra "Mali-Laila", fire dager igjen te eg flytte ner... Har fått tips om å ha med makrell i tomat, e visst vanskelig å få fatt i fisk... Hmm... og masse mygg-greier... Hengekøya:)

Prøvde å senda ein mail te Sveinung, men han kom bare i retur.

Lykke te med forberedelser, og så e dåkke hjertlig velkommen te Sevarè! :)

-Laila

 
At torsdag, 10 august, 2006, Anonymous Anonym said...

Det komme jo an på kor dåkke ska reise og bu, men proppen i vasken mangle ofta. Kjekt å ha ein "universalpropp", ei tynne gummimatta på ca 10cm i diameter.

Kopi av viktige dokument kan og vær greit.

 
At lørdag, 19 august, 2006, Anonymous Anonym said...

Hei Sveinung og Hans Kristian!

Ønsker dere en virkelig god tur og Guds velsignelse.

Angående tips til hva man kan ha med seg, så er jeg enig i at det er lurt å ha med seg kopi av viktige dokument som forsikring og pass. Det kan være smart å scanne dokumentene for så å sende de til seg selv på e-post. Da er dere sikre på å ikke bli frastjålet kopiene.

Et annet tips er å ta med seg bilder av Norge og familie og venner hjemme. Kanskje noen bilder av ski og snø. Jeg har ikke vært i Mali selv, men i India og Bangladesh ville de gjerne ha noen av bildene vi viste fram, så det kan være smart å ha en del bilder med seg...

 

Legg inn en kommentar

<< Home