mandag, oktober 16, 2006

God mat ja....

Har dokke hørt om misjonærene som reiste til Mali for å gjøre seg fete? Det hadde ikkje me heller, men plutselig så va det oss! Ta lørdagen for eksempel:Vi hadde allerde vært og spist oss mette på hjemmelaget pizza hos Bjørdal da vi ruslet hjem i 10 tiden om kvelden! Da satt de utenfor rommet vårt og ventet på at viskulle komme hjem. Vi fikk da servert ris og fisk i saus. Grei kveldsmat! Det gikk ikke mer enn en halvtime før det banket på igjen! Denne gangen var det Fatim som kominn med grillspyd, tomater og løk til oss! Litt i overkant, men det går jo ikke an å si nei! Søndagen ble ikke verre da vi fikk servert 4 middager spredt over noen timer! Overkill deluxe, men det går jo ikke an å si nei! Viss du leser mellom linjene så skjønner du at vi har blitt godt mottatt i vårt nye hjem og har det veldig bra!(Bortsett fra lille ariciel som gråter hver gang hun ser oss! Hvit hud er visst skremmende! Men eg tenke hu skal nok bli glad i oss te slutt hu og! )

Vi er fremdeles litt i observasjonsmodus, gjør oss kjent med folket, kulturen og nabolaget, før vi finner ut hva vi skal bidra med her nede. Men vi forventerjo selvsagt at Herren legger ting til rette for oss! Det som er mest aktuelt for øyeblikket er kanskje å starte opp noe ungdomsarbeid eller å prøve å komme inn i studentmiljøet. (Da slipper vi å lære så mye bambare), men vi venter enda litt til før vi bestemmer oss!

Ellers så kan jeg jo fortelle at Sveinung har igjen blitt omdøpt fra Simon til Zidane. (Simon var ukjent for afrikanerne) Jeg går foreløbig under Christian som i Frankrike, mendet er bare et tidsspørsmål før også jeg får et afrikansk navn! Idag e det mandag, og fridag for misjonærene. Det betyr ofte en tur til et hotell for å bade! Og idag va ikke et unntak!Bjørdal tok oss med, og ka kan me sei? Det va utrulig godt å gå fra nesten 40 grader til 25 i bassenget! Bendik (5 år) lærte faktisk å svømme idag, så det var en stor dag! Nå ska me avslutta fridagen med et slag Settlers sammen med Kai-Even og Oddrun!

Mali - over og ut

2 Comments:

At tirsdag, 17 oktober, 2006, Anonymous Anonym said...

Det er jo bare jo bare kult å ha et afrikansk navn da.

Hilsen Wafula

 
At onsdag, 18 oktober, 2006, Anonymous Anonym said...

Kjekt å høyra! Lykke til,vidare!

 

Legg inn en kommentar

<< Home