lørdag, august 19, 2006

Siste forberedelser

Hei folkens! Mer eller mindre forvirra på ka me e i ferd med å begi oss ut på kan me starta nedtellingå. Det e nå 11 dagar igjen te avreise. Eg har slete med influensa, men e nå oppe å går igjen og kan ta fatt på dei siste forberedelser, som nødvendigvis ikkje e så få. Det viktigste er kanskje å få skrevet ferdig testamentet, hvis noe skulle gå galt :-) Videokamera og fotokamera e på vei i posten, så nå skal alt vara klart te å dokumentera denna spennande reisen! Det som gjenstår nå e barra flybilletter, medisiner og tårevåte avskjeder.
I Paris vente Simon på flyplassen og me hørre rykter om ein stor ungdomsflokk som e klar for å lære oss litt fransk! Eg e litt bekymra for fransken te Sveinung, så alle som kan et ord og to fransk oppfordres te å ta ein telefon te han og gi han ein liten test og et push videre.

Au revoir!

3 Comments:

At lørdag, 19 august, 2006, Anonymous Anonym said...

Hallaisen! Eg ville bare ønska deg masser av lykke te neri Mali, Hans Kristian!! Vet ikkje om eg har truffet Sveinung, men lykke te te han og! ;-) Kjempemange hilsener fra Tor Erik

 
At søndag, 20 august, 2006, Anonymous Anonym said...

Bonjour garcons:) Tres bien blogg!Glede mg t å lesa om kossen detta utvikle seg, d må eg sei. Dåkkår e kule! Ønske dåkkår Guds rike velsignelse på ferden ut i verden:)Hilsen Lena

 
At tirsdag, 22 august, 2006, Blogger Ranveig said...

Hei! Lykke til med de siste forberedelser. Her i Trondheim var det første lørdagsmøte på lørdag. Det var "home alone"-party med Biggi og Jann Even. Masse nye folk og endel "gamle" som også hadde kommet opp. Jon og Jørn inviterte på hybelkveld i Klæbuveien 50-1. etg. De hadde vel ikke tenkt at det skulle komme så mange... Ble relativt fullt overalt til slutt. Koselig å være i Trondheim igjen. Rart dere (og andre som har flyttet/er på utveksling) ikke her her lenger. Au revoir.

 

Legg inn en kommentar

<< Home