torsdag, mars 29, 2007

Se hva som skjer.....


Vi vil herved oppfordre alle som får inn Malis eneste TV-kanal ORTM skru på TV'en på lørdag kl 11.00. Da vil dere oppdage undertegnede i ferd med å improvisere til Malisk tradisjonell musikk. Igår var vi altså i studio og gjorde opptak til et slags kultur-program som går hver lørdag. Dessverre så fikk vi ikke lov til å synge kristne sanger (da skal det sies at heller ikke muslimske sanger var lov) Jeg var med Bourama, en av musikerne i kirken, som er relativt kjent i Mali. Han har gitt ut noen kassetter og det er med han vi skal på evangeliseringsturne om noen uker. Lørdag kl 11 altså!

Som dere sikkert har lagt merke til så har vi også tatt den obligatoriske hårklippen "Nå, eller aldri. Her er det ingen som ser oss. " og godt er det. Det blir sannsynligvis siste gangen vi tar en slik klipp, men morsomt var det i alle fall. Jeg har fått flere kommentarer på at jeg ligner på den franske landslagskeeperen Barthez. Jeg tar ikke det som et komplement.
De siste dagene har vi vært ute hver kveld med frisbeer rundt i bydelen. Små og store får ta del i gleden av å kaste en flyvende tallerken - noe som vi forsåvet presiserer - det er IKKE en tallerken. Vi håper de forstår! Ennå har vi 2 esker igjen med frisbeer, men vi regner med å få delt ut de fleste i løpet av neste uke!

2 Comments:

At fredag, 30 mars, 2007, Blogger Igs & Rags said...

Søtt!
Sånn ellers. når kommer dere til paris?Og når drar dere hjem til noregs land?

 
At onsdag, 11 april, 2007, Anonymous Anonym said...

SÅ Hassan: Hvordan var det å være på TV? Det er jo en historie å skrive hjem om!

 

Legg inn en kommentar

<< Home